Stilingi presetai

ĮKVĖPK PAVASARIO! FOTO DROBĖS IR MADINGI PRINTAI

Užsukome paklausti, kaip laikaisi? Jauti, pavasaris jau vos už kelių žingsnių! Tikimės, kad bundanti gamta sužadins tavo norą kurti ir padės visoms idėjoms sužydėti dar labiau. Turime tau keletą užuominų, kaip susikurti pokyčiams įkvepiančią aplinką.

Įrėmintos akimirkos

Nauji akcentai namų erdvėje gali būti didelis postūmis kūrybai ar tiesiog nuotaikai pakelti. Užpildyk tuščias erdves šypseną keliančiomis nuotraukomis iš įsimintinų kelionių, smagių pasibuvimų su draugais ar kadrais iš turėtų trankių vakarėlių. Juk dabar visko taip trūksta!

Jausmingos foto drobės

Vis dar ieškai TO paveikslo? Tiesiog peržvelk savo albumą ir sukurk jaukumo kupiną koliažą ant sienos. Foto drobė gali būti tiek prabangus, tiek skoningas akcentas.  Širdžiai mielos akimirkos suteiks namams jaukumo, o mintims – inspiracijos.

Visada madingi printai

Pagyvinti namus, kuriuose leidi ilgas karantino dienas, gali ir su savo sukurtais printais. Abstraktūs, spalvoti, o gal – natūralūs? Tereikia paieškoti tinkamiausių ir spalviškai pritaikyti prie interjero, taip suteikiant erdvei moderno prieskonio. 

Dalinkis šiuo įrašu:

[DISPLAY_ULTIMATE_PLUS]

Dalinkis savo nuotraukų istorija su grotažyme #stilingipresetai ir būk pastebėta! ♥

 

 

PIRK 2 PRESETŲ RINKINIUS - MOKĖK TIK UŽ 1!
Kodas: DOVANA

X
Krepšelis
Jūsų krepšelis tuščias.

Atrodo, jog dar neišsirinkote prekių.